Какво трябва да знаем за RF Микронидлинга

0

Ако искате да подобрите вида на кожата си, да изгладите бръчките, да премахнете пигментациите и да стегнете контурите на лицето и тялото си, имаме добра новина за вас. В нашите студиа вече се предлага радиочестотен микронидлинг – иновативна и ефективна процедура, която комбинира технологията на микроубожданията с радиочестотната енергия и LED светлина. Това е минимално инвазивен начин за стимулиране на естественото производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина в кожата, които са отговорни за нейната еластичност, плътност и хидратация.

Радиочестотният микронидлинг има множество ползи за кожата, като:

  • Намалява фините линии и бръчки
  • Подобрява текстурата и релефа на кожата
  • Свива порите и изравнява тена
  • Премахва пигментации, белези и стрии
  • Лекува акне и намалява разпространението на бактерии
  • Стяга кожата и повдига контурите на лицето и тялото
  • Озарява и подмладява кожата

Процедурата се извършва с помощта на специален апарат, който има накрайник със стерилни позлатени микроигли. Тези игли проникват в правилните слоеве на кожата и пускат радиочестотна енергия, която загрява подкожните тъкани. Това предизвиква контролирано нараняване на кожата, което задейства регенеративните процеси в нея. Кожата започва да произвежда повече колаген и еластин, които я правят по-стегната и по-гладка. Същевременно апаратът използва LED светлина – червена или синя, в зависимост от целта на лечението. Червената светлина активира клетките да подобряват производството на колаген, докато синята светлина унищожава бактерията, причиняваща акне.

Радиочестотният микронидлинг е безопасна и комфортна процедура, която не изисква дълъг период на възстановяване. Може да се прилага върху всички типове кожа и дори в най-чувствителните зони, като горен и долен клепач на очите. Може да се използва не само за лицето, но и за шията, деколтето, ръцете и други части на тялото, които имат нужда от подобрение. Резултатите са видими още след първата процедура, но се подобряват с времето, тъй като кожата продължава да се обновява и стяга.

За да сме сигурни в правилния подход към кожата ви, преди процедурата ви препоръчваме да направите tOuch Skin Check на лицето. Това е специална диагностика, която анализира състоянието на кожата ви и ви дава персонализирани препоръки за грижа и лечение. С помощта на tOuch Skin Check можем да определим най-подходящия режим на радиочестотния микронидлинг за вас, като вземем предвид фактори като типа, дебелината, чувствителността и проблемите на кожата ви.

Процедурите с радиочестотен микронидлинг се извършват само от обучени специалисти с апаратура от най-висок клас и доказани резултати. Ние работим с tOuch RF Pro един от най-модерните и ефективни апарати за радиочестотен микронидлинг на пазара. Тези апарати имат патентована технология, която гарантира прецизност, безопасност и отлични резултати.

Ако искате да опитате радиочестотния микронидлинг и да се насладите на неговите ползи за кожата ви, заповядайте в нашите салони. Ще ви посрещнем с усмивка и професионализъм и ще ви предложим индивидуална консултация и терапия. Очакваме ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X