Новата Глава в Света на Лазерното Отстраняване на Татуировки: „Laser Tattoo Removal BOOK“ от Йоана Захариева

0

Здравейте, уважаеми приятели и колеги!

Имам удоволствието да споделя с вас вълнуваща новина! Днес, с гордост ви представям „Laser Tattoo Removal BOOK“ – най-новата стъпка в развитието на техниките за отстраняване на татуировки, поднесена от мен – Йоана Захариева.

Като лазерен техник с дългогодишен опит и многогодишен стаж като преподавател по работа с Nd:YAG лазери, имам честта да бъда на трето място в световната класация на успешните преподаватели за 2023 година. През годините проведох десетки международни обучения и настоящият успех на моите курсисти ме кара да се гордея със своята работа.

Досега моят курс беше фокусиран върху основите, но с излизането на „Laser Tattoo Removal BOOK“ имам удоволствието да обявя, че обученията ми ще стъпят на следващо ниво. Книгата съчетава експертни знания, натрупани през годините, с последните иновации в областта на лазерното отстраняване на татуировки.

Този ръководител не е просто енциклопедия на техники и процедури; той е пътеводител в света на перфектното отстраняване на татуировки с помощта на Nd:YAG лазери. „Laser Tattoo Removal BOOK“ ще ви предостави инструментите, необходими за постигане на най-добрите резултати, като в същото време ще развие вашия професионализъм и умения.

За всеки уважаващ себе си колега, тази книга е задължително четиво. Независимо дали сте новатор в областта или опитен професионалист, „Laser Tattoo Removal BOOK“ ще ви въоръжи със знанията и увереността, от които се нуждаете.

За поръчки и повече информация, посетете моят уебмагазин. Започваме заедно този нов етап в света на лазерното отстраняване на татуировки!

 

Йоана Захариева
Лазерен техник и автор на „Laser Tattoo Removal BOOK“

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X