tOuch International Aesthetics Academy на „Арена на Красотата 2023“ – Вижте Ни на 6, 7 и 8 Октомври!

0
tOuch International Aesthetics Academy на „Арена на Красотата 2023“ – Вижте Ни на 6, 7 и 8 Октомври!

tOuch International Aesthetics Academy на „Арена на Красотата 2023“ – Вижте Ни на 6, 7 и 8 Октомври!

от
44 44 people viewed this event.

Здравейте, уважаеми читатели и любители на естетиката! Ние от Естетичната Академия tOuch имаме удоволствието да ви обявим, че ще вземем участие в едно от най-големите и очаквани събития в света на красотата – „Арена на Красотата 2023.“ Това събитие ще се проведе в Интер Експо Център през дни 6, 7 и 8 октомври, и ние не можем да се докоснем до момента, в който ще бъдем част от него!

С много ентусиазъм и подкрепа от нашия партньор и съизложител, Елена Петева, собственик на Derma Tech, ще ви представим най-новите и най-ефективни естетични процедури с висококачествена апаратура. Нашата цел е да ви запознаем с иновациите в индустрията на красотата и да ви предложим най-добрите решения за подобряване на вашата визия и самочувствие.

 

Какво да очаквате от нас на „Арена на Красотата 2023„?

Демонстрации на процедури: Ще проведем живи демонстрации на някои от нашите най-популярни процедури, които включват Лазерно отстраняване на перманентен грим и татуировки, Карбонов пилинг, RF Микронидлинг, и още много други. Ще можете да видите как работят процедурите на живо и да се запознаете с технологиите, които използваме. Възможност за безплатни процедури: За някои от посетителите, ще имаме специална изненада – възможността да получат безплатна процедура. Не пропускайте тази уникална възможност да се освежите и подмладите с нас. Среща с нашия екип: Нашите инструктори и специалисти ще бъдат на разположение, готови да отговорят на вашите въпроси и да ви консултират по всякакви естетични въпроси. Бъдещи курсисти: За тези от вас, които се интересуват от обучение в областта на естетиката, ще ви покажем от първо лице как изглежда работата с нашата апаратура и какви възможности предлагаме за вашето обучение. Не се колебайте да ни зададете всички въпроси, които имате.

Не пропускайте това уникално събитие, което ще бъде център на иновации и красота. Запишете датите – 6, 7 и 8 октомври в Интер Експо Център, и ни посетете на нашия щанд. Очакваме ви с нетърпение, готови да ви предложим най-доброто от света на естетиката и красотата!

За повече информация следете нашия уебсайт и социални медии за актуални новини и подробности. Вижте ви на „Арена на Красотата 2023“!

За да се регистрирате за това събитие изпратете своите данни на joana.philaser@gmail.com

Регистрирайте се чрез webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-10-06 to
2023-10-08
 

Местоположение

 

Типове събития

 

Категория

 
Watch video
 

Share With Friends

X