Какви са предимствата на PhiLaser:

🔥Лесен за използване
🔥4 процедури с една машина
🔥Минимално временно увреждане на кожата
🔥Премахва татуировки от всякакви форми, размери и цветове
🔥Минимална послегрижа и кратък период на възстановяване
🔥Най-новите технологии
🔥Без допълнителни разходи

СТАНЕТЕ ТЕХНИК

Техник е всеки човек, който преди това е бил студент на PhiLaser и е преминал успешно обучение по Craft Master. Всеки техник получава сертификат, лого с уникален номер, въведение в картата на PhiLaser на уебсайта. Ако техникът иска да напредне, те трябва да тренира усилено, да публикува своите произведения и да следва всички промени в техниките и материалите. За да може техникът да стане Senior Technician, той трябва да има званието Technician в продължение на поне 6 месеца. За да започнете трябва да посетите основен курс.

Защо да изберете този курс?

Процедурите, които ще може да прилагате, след като станете PhiLaser Technician в момента са едни от найнеобходимите за клиентите и най-търсени в студиата за красота. Освен финансовото развитие ще може да постигнете и професионално такова. Защото нашите студенти са най-добрите артисти в света. Освен основното обучение PhiLaser ще получите бонус достъп до три курса в CraftMaster:
Skin Expert
Hygiene
First Class Service

Craft Master е онлайн приложение за Android и IOS Craft Master е съвсем нова концепция за преподаване на техники, използваща система в classroom в специално разработено приложение за обучение. Основните предимства от обучението Philaser с приложението Craft Master са:
Спестяване на пътни разходи.
Спестяване на вашето ценно врем.е
Практика, когато и където искате.
Избор на различни езици.
Получаване на точни и специални насоки от надзираващ Master.

Вижте на картата кои специалисти избраха
PhiLaser и Joana Zaharieva за свой Мастър