Arena Of Beauty 2023

0

Индустрията за красота и естетика се развива бързо и tOuch не само се адаптира към този променящ се пейзаж, но и го оформя. Основателите дават приоритет на удобството на своите ученици и свободата им да избират продуктите и оборудването, които считат за най-подходящи за кариерата си. tOuch International Aesthetics Academy, основана от Йоана Захариева и Кристиан Хейдън, служи като забележителен пример за съчетаване на страст, опит и амбиция в индустрията за красота и естетика. Със своето обширно обучение и множество успешни студенти по целия свят, те създадоха тази марка с ясна мисия. Създаването на tOuch има за цел да установи нови стандарти в естетичната индустрия. Тяхната цел е очевидна – да осигурят по-високо качество на обучението и да елиминират ненужната информация, намираща се в други курсове. Те твърдо вярват, че качеството и свободата да избират марка, с която да работят след завършване на курсовете, са определящи за качеството на услугите. За Йоана и Кристиан е изключително важно да не спират да се развиват и надграждат. Тяхната цел е непрекъснато да подобряват и разширяват своите знания и умения, както и тези на своите ученици. Те вярват, че успехът се измерва с постиженията, които постигат и се стремят да гарантират, че всеки от техните ученици е наистина подготвен за индустрията на красотата и естетиката. За Йоана и Кристиан преподаването не е просто работа, а начин на живот. Преди да създадат tOuch, те са били преподаватели във PhiAcademy, където постигат за кратко време изключителни успехи. Класират се в топ 3 световни класации на най-добри преподаватели. Решават да се впуснат в следващото си начинание, като обединяват своя опит и ентусиазъм, пренасят знанията си в собствената си академия.

Тридневното събитие Arena Of Beauty 2023 се оказа едновременно вдъхновяващо и информативно, предлагайки демонстрации на топ процедури и възможност за запознанства с нови хора. Посетителите имаха възможност да се потопят изцяло в света на красотата и естетиката, наблюдавайки професионални демонстрации на процедури като RF микронидлинг, безоперативен лифтинг на клепачи, премахване на перманентен грим и татуировки, карбонов пилинг, премахване на стрии и стягане на кожата.  Тези практически демонстрации бяха проведени с голям професионализъм и страст, като се наблягаше на важността на правилното обучение и използването на модерни техники и оборудване. Желаещите имаха възможност лично да получат информация и да получат отговор на своите въпроси, свързани с процедурите и обученията, от експертите на Международната естетична академия tOuch. Те дори можеха да участват активно в демонстрациите, за да станат свидетели на качеството на процедурите и оборудването, използвани от Кристиан и Йоана. Този практически подход значително допринесе за по-доброто разбиране на процесите и спомогна за изграждането на доверие в обучението и услугите на академията.

Arena Of Beauty 2023 е изключително значимо събитие за индустрията за красота и естетика. Тя служи като платформа за водещи марки, които предлагат иновации и вълнуващи възможности на обществеността. Конкретно за tOuch International Aesthetics Academy този повод има голямо значение, тъй като отбелязва представянето на новата им компания. Йоана, която беше активен участник през последните години, този път донесе свежа и иновативна гледна точка, предлагайки разнообразна гама от обучения. Нейното активно участие изигра ключова роля в представянето на най-новите тенденции в индустрията и подчертаването на решаващото значение на непрекъснатото обучение и растеж.

Крайната цел е постигане на ефективни и дълготрайни резултати, които удовлетворяват както клиенти, така и професионалисти. Сертифицирани са само тези, които отговарят на определи от tOuch минимални изисквания за добри резултати, което мотивира учениците непрекъснато да подобряват техниките си и да се стремят към по-нататъшни постижения. Следователно значителен брой завършили курсове не само овладяват професията си, но и развиват истинска страст към нея, което е от решаващо значение за успешната им кариера. Академията предоставя на своите студенти възможности да подобрят своите умения и да си сътрудничат с експерти от индустрията. Важно е, че tOuch предлага постоянна поддръжка на своите студенти, дори след като са завършили курса. Академията прилага индивидуализиран подход и предлага курсове, разработени от опитни професионалисти, за да осигурят най-доброто обучение за успешна кариера на всеки студент. Международната естетична академия tOuch е създадена с ясни цели и ценности, които ги ръководят в индустрията за красота и естетика. Академията има за цел да създаде ново поколение професионалисти в естетиката, които притежават широки познания и умения, позволяващи им да постигат осезаеми и задоволителни резултати. Академията се ангажира да отговори на очакванията на своите клиенти и да гарантира тяхното удовлетворение след посещение на артисти и техници, обучени от tOuch. Един ключов аспект, който отличава tOuch, е свободата, която дава на учениците при избора на предпочитаните от тях продукти и оборудване, без никакъв натиск да използват конкретна марка. Това насърчава креативността и позволява на учениците да изразят своя уникален стил в работата си. Освен това академията има строги критерии за успешно завършване на курса, гарантиращи най-високо качество на обучението.

Отзивите на студентите служат като ценен показател за успеха на академията. Много студенти щедро споделиха своя опит и постижения след завършване на курсовете. Мечтите и стремежите на студентите се превърнаха в реалност, оставяйки своите клиенти възхитени и доволни. Тези постижения и препоръки безспорно служат като конкретно доказателство за ангажираността и отличните постижения на академията. Основателите Йоана Захариева и Кристиан Хейдън последователно се стремят да внасят иновации в областта на красотата и естетиката, комбинирайки знанията и страстта си в учебния процес. Техният подход е ясно отразен в успеха и постиженията на техните ученици, които значително допринасят за индустрията и вдъхновяват бъдещите поколения естетици. Множество студенти, които са преминали обучението на tOuch, са се превърнали в високопрофесионални и квалифицирани личности в индустрията за красота и естетика. Техните реални постижения на пазара и отдадеността им в обслужването на клиентите са живи примери за висококачественото обучение, предоставяно от академията.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X