BioRePeel

Как работи BioRePeel?

BioRePeel се предлага в няколко различни формули, които съдържат активни съставки като млечна киселина, салицилова киселина, хиалуронова киселина и различни ботанически екстракти. Тези съставки се прилагат върху кожата чрез специална техника, като например мезотерапия или микронидлинг. Те работят за подобряване на клетъчното обновление, хидратацията и структурата на кожата.

За какви проблеми с кожата е подходящ BioRePeel?

BioRePeel може да се използва за подмладяване на кожата, изглаждане на бръчки и линии, подобряване на текстурата на кожата, намаляване на пигментни нарушения, акне и др. Този продукт и процедура се използват за ревитализация на кожата на лицето, врат и деколтето.

Има ли болка по време на процедурата с BioRePeel?

Усещанията по време на процедурата с BioRePeel могат да варират от човек на човек. Обикновено не се усеща нищо или лек  дискомфорт.

Колко сесии са необходими, за да се видят резултати с BioRePeel?

Броят на сесиите зависи от индивидуалните нужди на клиента и желаните резултати. Обикновено се препоръчва серия от 4 сесии с интервали от 2 седмици.

Какъв е периодът на възстановяване след процедурата с BioRePeel?

Времето за възстановяване е обикновено кратък. След процедурата може да се появи леко зачервяване, но тези ефекти обикновено отминават бързо.

Могат ли да се избегнат следи или белези след процедурата с BioRePeel?

BioRePeel се извършва от опитни козметолози и дерматолози, които следват стандартни процедури и протоколи, за да намалят риска от следи или белези. Важно е да се следват насоките за послегрижа за кожата, предоставени от специалиста.

X