Карбонов Пилинг

Как работи карбоновият пилинг?

Процедурата включва нанасяне на тънък слой карбонов гел върху кожата. Гелът се оставя да се изсъхне и да се адсорбира от порите. След това се използва лазер с определена дължина на вълната, за да се цели карбоновия слой. Лазерната енергия се абсорбира от карбона и разпада карбоновите частици, което стимулира колагеновата продукция и подобрява текстурата на кожата.

За какви проблеми с кожата е подходящ карбоновият пилинг?

Карбоновият пилинг може да помогне за подобряване на текстурата на кожата, изглаждане на фини линии и бръчки, намаляване на порите, улесняване на борбата с акне и акне белези и общо подмладяване на кожата.

Има ли болка по време на процедурата на карбоновия пилинг?

Процедурата обикновено не е болезнена. Клиентите може да усещат леко топлина или дискомфорт, но този ефект е обикновено краткосрочен.

Какъв е периодът на възстановяване след процедурата за карбоновия пилинг?

Периодът на възстановяване е кратък. Обикновено кожата може да бъде леко червена и да има леки обриви , които изчезват след няколко дни. Клиентите могат да се върнат към нормалните си активности веднага след процедурата.

Колко сесии са необходими за видими резултати?

Броят на сесиите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди на клиента и желаните резултати. Обикновено се препоръчва серия от 3-6 сесии с интервали от 2 няколко седмици.

Има ли риск от алергични реакции ?

Въпреки, че за процедурата се използва козметичен карбонов гел, не съществува риск от алергични реакции. Има мимимален риск от страниични ефекти. Може да се прилага навсякъде по тялото и лицето.

X