Дермапланинг

Как работи дермапланингът?

Дермапланингът е козметична процедура, при която се използва остър скалпел, за да се отстранят мъртвите клетки от горния слой на кожата и фините михчета. Това подобрява текстурата и сиянието на кожата. Отличен за подготовка за други процедури.

За какви проблеми с кожата е подходящ дермапланингът?

Дермапланингът е подходящ за подобряване на текстурата на кожата, изглаждане на бръчки и линии, отстраняване на мъртвите клетки и стимулиране на клетъчната регенерация. Той също така може да подобри абсорбирането на продукти за грижа за кожата.

Има ли болка по време на дермапланинг процедурата?

Дермапланингът обикновено не е болезнен. Пациентите може да усещат леко дразнене по кожата по време на процедурата.

Какъв е периодът на възстановяване след дермапланинг?

Времето за възстановяване е обикновено много кратко. Кожата може да бъде леко червена след процедурата, но този ефект обикновено отминава бързо. Клиентите могат да се върнат към нормалните си активности веднага след дермапланинг.

Колко често трябва да се извършва дермапланинг?

Честотата на дермапланинг зависи от индивидуалните нужди на кожата и целите на клиента. Много хора извършват дермапланинг един или два пъти месечно.

Има ли рискове или странични ефекти след дермапланинг?

Дермапланингът е обикновено безопасна процедура, но като при всяка козметична процедура може да има рискове от инфекции, раздразнение или незадоволителни резултати. Важно е да изпълнявате процедурата при опитен и лицензиран козметолог или дерматолог, който да ви предостави правилната грижа и насоки за послегрижа за кожата.

X