Кола Маска

Как работи кола маската?

Ваксингът се извършва чрез нанасяне на топъл или студен восък върху кожата в зоната, където се желае премахване на косми. Восъкът се залепва към космите и след това се издърпва с рязъко и бързо движение, което изтегля косъма от корена му.

За какви зони на тялото се използва ваксингът?

Кола Маската може да се използва за премахване на косми от различни зони на тялото, включително крака, ръце, бикини, лице, подмишници и други.

Колко дълго продължават резултатите от кола маската?

Резултатите от ваксинга могат да продължат  до няколко седмици, в зависимост от индивидуалния растеж на косъма и от зоната на тялото. По време на този период, космите ще порастват постепенно.

Има ли болка при кола маска?

Мнозина описват лек дискомфорт или болка при издърпването на восъка, но това обикновено е краткотрайно и поносимо. Понякога се използват охлаждащи кремове или гелове, за да се намали дискомфорта.

Колко често трябва да се извършва кола маска?

Честотата на кола маската зависи от индивидуалната растежна скорост на косъма и от зоната на тялото. Обикновено се прави на интервали от 3 до 6 седмици, когато космите са достатъчно нарастнали.

Как се грижим за кожата след кола маска?

След кола маска, кожата може да бъде чувствителна и податлива на раздразнения. Препоръчва се избягване на излагане на слънце и гореща вода в рамките на първите 24 часа и използване на подходящи охлаждащи продукти.

X