Миглопластика

Какво са обемните мигли?

Обемните мигли се състоят от много тънки екстеншъни, които се прикрепват към всяка естествена мигла с помощта на специално лепило. Този процес създава плътен и обемен вид на миглите, без да се налага използването на спирала или мигли от лента.

Колко време отнема процедурата за поставяне на обемни мигли?

Времето, нужно за поставянето на обемни мигли, може да варира в зависимост от стила и обема на миглите които се поставят, но обикновено процедурата отнема от 2 до 3 часа.

Колко време издържат обемните мигли?

Издръжливостта на обемните мигли може да варира в зависимост от този, който ги носи, и грижата, която полага. Обикновено те могат да издържатот 4 до 6 седмици, преди да паднат изцяло.

Има ли рискове или странични ефекти при обемните мигли?

Обемните мигли са сравнително безопасна процедура, но има някои рискове, като например алергични реакции към лепилото или увреждане на естествените мигли, ако се прикрепят неправилно. Важно е да изберете лицензиран и опитен специалист, за да се намали риска.

Могат ли обемните мигли да се използват с грим?

Да, обемните мигли могат да се използват с грим. Все пак, трябва да бъдете внимателни при нанасянето и премахването на грима, за да не повредите миглите.

Как се поддържат обемните мигли?

За поддръжката на обемните мигли се препоръчва редовно коригиране на 3-4 седмици, което включва премахване на старите или израстнали мигли и добавяне на нови. Също така е важно да избягвате маслени продукти около миглите, тъй като те могат да разтворят лепилото.

X