Микроблейдинг

Какво е микроблейдинг?

Микроблейдингът е метод за подобряване и оформяне на веждите, който включва инжектиране на пигменти под кожата, за да се създадат реалистични косъмчета и форма на веждите.

Колко време издържа микроблейдингът?

Времето, за което микроблейдингът издържа, обикновено е от 1 до 3 години, в зависимост от типа кожа и грижата след процедурата. Резултатите постепенно избледняват и могат да се подновяват.

Има ли болка по време на процедурата?

Процедурата може да бъде малко болезнена, но много специалисти използват анестетици, за да намалят дискомфорта. Мнозина описват усещането като леко дразнене или боцкане.

Как се поддържа микроблейдингът след процедурата?

Послегрижата включва избягване на мокрене и слънце в първите дни след процедурата, както и специфични инструкции за грижа, предоставени от специалиста на микроблейдинг.

Как да избера подходящия специалист за микроблейдинг?

Изборът на квалифициран специалист е от съществено значение. Търсете професионалисти с опит, лиценз и доказани рецензии от клиенти. Проведете консултация, за да оцените неговия стил и методи.

Как се определя формата и цветът на веждите при микроблейдинг?

Формата и цветът на веждите се определят по време на консултацията със специалиста за микроблейдинг. Той ще вземе предвид вашите предпочитания и физиологията на лицето ви, за да създаде подходящ дизайн.

X