Маникюр

Какво е маникюрът с гел лак?

Маникюрът с гел лак е процедура, при която се нанася специален гел лак върху ноктите, който след това се втвърдява под UV или LED лампа. Този вид маникюр предоставя изключително дълготрайен и бляскав цвят на ноктите, който може да издържи до две седмици без напукване или изтриване.

Как се извършва ноктопластиката с гел?

Ноктопластиката с гел е процедура, при която се изграждат или подсилват ноктите с помощта на специален гел. Гелът се нанася върху естествените нокти или върху изкуствени нокти и след това се втвърдява под UV или LED лампа. Този процес създава здрави и устойчиви нокти, които изглеждат естествени.

Защо да изберем маникюр с гел лак и ноктопластика с гел?

Маникюрът с гел лак предоставя дълготраен и бляскав цвят на ноктите, който не се променя за дълго време. Ноктопластиката с гел може да се използва, за да се подсилят слаби или чупливи нокти и да се създаде желаната форма и дължина.

Как се поддържа никтопластика или гел лак след извършването на процедурата?

Никтопластиката изисква редовна поддръжка на до 4 седмици. Редовните корекции са необходими за ноктопластиката с гел, за да се запази нейната форма и дълготрайност. Подрръжката на гел лак изисва подмяна на всеки 2-3 седмици.

Колко време отнема процедурата за маникюр с гел лак и ноктопластика с гел?

Времето за извършване на тези процедури може да варира в зависимост от състоянието на ноктите и от конкретните дизайн и стил. Обикновено процедурата за маникюр с гел лак отнема около 30 до 45 минути, а ноктопластиката с гел може да отнеме от 1 до 2 часа или повече.

Защо маникюрът в ``The House`` е специален?

Маникрът в нашият салон се извършва от популярни специалисти с дългогдишен опит и професионални квалификации. Всеки дизайн е ръчно рисуван и индивидуален по изискване на клиента.

X