PRP Лице и Тяло

Какво е PRP (плазмена терапия) за лице и тяло?

PRP е процедура, при която се извлича кръв от клиента, след което се центрифугира, за да се отдели плазмата, богата на тромбоцити. Тази плазма се използва след това за инжекции или приложения в различни области на лицето и тялото с цел стимулиране на регенерацията на кожата и подобряване на текстурата и тонуса й.

Как работи PRP за лице и тяло?

PRP съдържа растежни фактори и белтъци, които стимулират производството на колаген и регенерацията на кожните клетки. Този процес помага за подобряване на еластичността, структурата и тонуса на кожата.

Какъв е процесът на процедурата PRP на лице и тяло?

Процедурата включва извличане на кръв от клиента, след което плазмата се обработва и се прилага в съответните области на лицето и тялото. Могат да бъдат използвани инжекции или микроиглички за внасяне на PRP в кожата.

Има ли болка по време на процедурата PRP?

Процедурата PRP обикновено не е много болезнена. Преди инжекциите може да се приложи топичен анестетик, за да се намали дискомфорта.

Колко сесии на PRP са необходими за видими резултати?

Броят на сесиите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и целите на клиента. За някои са необходими няколко сесии, докато други могат да видят резултати след първата процедура.

Какъв е периодът на възстановление след процедурата?

Периодът на възстановление след PRP може да варира, но обикновено клиентите могат да се върнат към нормалните си активности в същия ден. Възможно е кожата да бъде чувствителна или да има леко покраснение, което изчезва бързо.

X