RF Микронидлинг

Как работи RF микронидлинг?

RF микронидлинг използва комбинация от микронидлинг (малки игли, които проникват в кожата) и радиочестотна енергия. Тази радиочестотна енергия се предава през иглите в дълбоките слоеве на кожата, където стимулира производството на колаген и подобрява тонуса и текстурата на кожата.

За какви проблеми с кожата е подходящ RF микронидлинг?

RF микронидлинг се използва за подмладяване на кожата и третиране на признаци на стареене, като бръчки, линии, загуба на еластичност и текстурни проблеми. Той също така може да бъде използван за подобряване на текстурата на кожата и борба с акне и акне белезите.

Има ли болка по време на процедурата RF микронидлинг?

Процедурата обикновено е минимално болезнена. Преди началото на процедурата се прилага топичен анестетик, за да се намали дискомфорта.

Какъв е периодът на възстановление след RF микронидлинг?

Периодът на възстановление обикновено е кратък. След процедурата може да има леко зачерваване и отоци, но те бързо отминават. Клиентите могат да се върнат към нормалните си активности след кратко време.

Колко сесии са необходими, за да се видят резултати?

Броят на сесиите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и целите на клиента. Обикновено се извършват множество сесии с интервали от няколко седмици.

Колко продължителни са резултатите от RF микронидлинг?

Резултатите могат да продължат в продължение на месеци и дори години след завършване на серията процедури. Поддържането на здравословен начин на живот и грижата за кожата след процедурата могат да помогнат за удължаване на ефектите.

X