PhiLaser

От 2008 г. името на Йоана Захариева става всеизвестно с нейния професионализъм и високи постижения в индустрията за красота. С над седемнадесет години опит тя се е доказала като успешен предприемач, преподавател и лидер в областта.

Йоана е основател на няколко салона за красота, академия и център за професионално обучение. Тя вярва, че качеството е тайната съставка за управление на успешен бизнес. Тя не само се фокусира върху собствената си кариера, но също така обича да предава своите знания на следващата вълна от професионалисти в областта на красотата.

Супер известната PhiAcademy също има късмета да има Йоана в екипа си. Тя преподава ND YAG лазерна техника в продължение на две години, разпространявайки своя опит на студенти от всички краища на света. И познай какво? През 2023 г. Йоана е класирана на 3-то място в света за най-добри учители, поставяйки България в класацията за пръв път.

Йоана е провела куп обучения не само в собствената си страна, но и по света. Тя е преподавала в Ирландия, Малта и Великобритания, а хора от Германия, САЩ и други места също са се учили от нея. Този световен подход не само повишава нейната репутация в глобалната индустрия, но и я утвърждава като експерт на местния пазар за красота.

През годините Йоана създава тенденции в индустрията, като същевременно набира нови умения и знания по пътя. Нейната способност за адаптиране и иновации не само я прави успешен предприемач, но и страхотен учител, който винаги е готов да учи и да расте.

Йоана продължи напред и направи свой собствен курс и написа учебник „Laser Tattoo Removal BOOK“, за да покаже страхотните си идеи и методи в индустрията за красота. Това не са просто скучни учебни неща, а удобно ръководство, което да помогне на бъдещите професионалисти да започнат кариерата си с перчене и ноу-хау.

Днес Йоана  обучава в tOuch Intrnational Academy, място, което тя и колегата й Кристиан Хейдън започнаха, за да заместват балоните със знания. Тази академия е блестяща звезда в индустрията за красота, като всичко е свързано с предоставянето на първокласно качество. Обученията, които предоставят, са предназначени за тези, които очакват съвършенство и високи стандарти, не само като ценности, а като начин на живот.

В заключение, Йоана Захариева не е просто предприемач и преподавател в индустрията за красота. Тя е пълно вдъхновение за всички онези хора, които търсят своя собствен път към успеха в този свят на красотата. Със своята страст,  отдаденост и желание за по-светло бъдеще в индустрията, тя непрекъснато променя живота и мотивира всеки, когото срещне.

Вижте на картата кои специалисти избраха Joana Zaharieva за свой Мастър

X