PHILASER – ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ

До скоро беше немислимо премахването на перманентен грим, който не харесвате вече, или да поправите грешката, която сте допуснали при избора на татуировка.В The House beauty salon това вече е възможно благодарение на PhiLaser Machine и Първият Сертифициран Техник за България от PhiAcademy

Йоана Захариева

PhiLaser Type-R е лазер, разработен от PhiAcademy и принадлежи към последното поколение Q-комутационни лазери. Като многофункционално устройство лазерът намери своето място в индустрията за красота. След пълното разкриване на потенциала машината е разработена и специализирана за 4 вида лечение:

Лазерното премахване на татуировки или перманентен грим изисква лечение в салон и използване на Q-превключващ лазер, който разгражда пигмента на татуировката в кожата. Процедурата зависи от имунната и лимфната система, които абсорбират пигментните молекули и ги елиминират от тялото. За да започне процесът, лазерите се стремят към пигмента. Естествено, този тип лазер трябва да бъде изключително прецизен, поради което се използват ултракоростни импулсни лазери. За да се намали интензивността на цвета и увреждането на кожата, светлинните импулси трябва да бъдат кратки и изключително бързи – тези лазери работят в наносекунди. Пигментът абсорбира енергията с такава скорост, не оставя време за химическо взаимодействие. Всъщност в тях се образува акустичен импулс и разгражда пигмента. Скоростта на процеса на нагряване е от решаващо значение за успеха на лечението. Колкото по-бързо лазерът загрява частиците, толкова по-голяма е възможността за разграждане на пигмента.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГИТЕ НИ ТУК↓

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗA ОБУЧЕНИЯТА ТУК↓

X