Накратко за ползите от радиочестотен микронидлинг

0

Радиочестотен микронидлинг е иновативна процедура за подмладяване и възстановяване на кожата, която комбинира ефектите на микронараняванията и радиочестотната енергия.

Тази терапия стимулира производството на колаген и еластин в дълбочина, като по този начин изглажда бръчки, изравнява тена, премахва белези и стрии, подобрява текстурата и еластичността на кожата. Радиочестотен микронидлинг се извършва с помощта на специално устройство, което има множество позлатени игли, които проникват в кожата с различна дълбочина и излъчват радиочестотни импулси. Това води до контролирано загряване на дермата и създаване на микроскопски канали, които улесняват попиването на активни съставки като хиалуронова киселина, витамини и антиоксиданти. Радиочестотен микронидлинг е безопасна и ефективна процедура, която може да се прилага върху всички типове кожа и върху различни зони на тялото. Процедурата е бърза и комфортна, а възстановителният период е минимален. Резултатите са видими още след първата сесия, но за постигане на оптимален ефект се препоръчва курс от 3 до 6 процедури с интервал от 4 до 6 седмици.

Някои от ползите от радиочестотен микронидлинг са:

  • Заличаване на фини линии, бръчки, пигментации
  • Заличаване на пост-акнеични белези, след оперативни белези, стрии и др.
  • Лечение на активно акне
  • Стягане и повдигане на отпусната и състарена кожа
  • Изравняване на тена и текстурата на кожата
  • Намаляване на разширени пори
  • Подобряване на хидратацията и сиянието на кожата

Ако желаете да опитате радиочестотен микронидлинг или да научите повече за тази процедура, можете да се свържете с някой от специалистите ни. Ще получите индивидуална консултация и оценка на състоянието на вашата кожа, както и персонализиран план за лечение. Радиочестотен микронидлинг може да бъде вашата карта към по-млада, по-здрава и по-красива кожа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X