КАК ПРЕМИНА ПОРЕДНОТО УЧАСТИЕ НА ЙОАНА ЗАХАРИЕВА PhiLaser Master към PhiAcademy В НАЙ-ГОЛЯМОТО БЮТИ ИЗЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ-„АРЕНА НА КРАСОТАТА 2022”

0

Арена на красотата тази година събра над 2000 професионалисти от бюти бранша и потребители на разкрасителни процедури, които искаха да се докоснат до продукти, апарати и услуги от първо лице. Редом с топ брандовете на българският пазар, като единствен представител на PhiAcademy Йоана Захариева тази година отнво взе участие в изложението. На щанда на Joana Zaharieva PhiLaser Master през трите дни бъдещите лазерни техници имаха възможността да присъстват на демонстрация, а клиентите да се възползват от една от най-ефективните и желани процедури в момента- Карбонов лазерен пилинг.

Първият ден премина с демонстрация на отстраняване на перманентен грим. Няколко дами успяха да се убедят в ефективността и това колко щадящ е PhiLaser. След консултация и задълбочени разговори имаше и такива, които не успяха да се подложат на процедура, заради противопоказания.

Вторият и третият ден преминаха предимно с демонстрация на Карбонов пилинг.  Много от посетителите оставаха да наблюдават процеса по отстраняване на маската с интерес. Също така бяха направени и процедури за отстраняване на татуировки и перманентен грим. След като се подложиха на процедури всички участвали в демонстрацията дадоха своят добър отзив.

Професионалистите също успяха да се убедят в добрите качества на процедурите с PhiLaser и заявиха своето участие в предстоящото обучение  в София през месец Ноември още на Арена на красотата.

Това събитие допринесе за нови идеи за подобряване и развитие на вече добрите практики на работа в The House Beauty Salon. Както до сега продължава  надграждането и подобряването на всички услуги и специалисти от екипа. Заповядайте на място за да се убедите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X