Йоана Захариева

Аз съм Йоана Захариева, експерт в премахването на татуировки, перманентен грим пигментации и други процедури с ND YAG лазери. В допълнение към моя практически опит, също бях преподавал във PhiAcademy в продължение на няколко години, предавайки опита си на множество успешни професионалисти по целия свят. От 2023 г. споделям подобрените си умения в собствената си tOuch International Aesthetics Academy.

През 2022 г. си осигурих трето място в глобалните класации като един от най-добрите инструктори в лазерни процедури с Nd: YAG лазери. През следващата година запазих позицията си в топ 5 въпреки сравнително краткия си мандат като мастър, затвърждавайки репутацията си на водещ авторитет в областта.

Като студент по медицина непрекъснато усъвършенствам уменията и знанията си. Моят богат опит в България включва обучения за премахване на татуировки и перманентен грим с лазер. Автор съм на първия в страната учебник по процедурите с ND YAG лазер и съм създала уникален майсторски клас за постигане на максимална ефективност с апаратите, като добявям още няколко възможности към познатите процедури.

Очаквам ви в The House Beauty Salon и в tOuch, където с удоволствие ще ви помогна да постигнете вашите красиви и естетични цели. Благодаря ви за вниманието и доверието!

X