Йоана Захариева

Здравейте, аз съм Йоана Захариева, собственик на The House Beauty Salon и съм горда да споделя своя опит и представяне с вас.

Специализирам съм в областта на микроблейдига и микропигментацията, а също и в лазерното отстраняване на татуировки и перманентен грим. Моят опит не се ограничава само до практика, но и като преподавател в PhiAcademy. През последните 2 години споделям знанието си със стотици успешни специалисти от целия свят. От 2023 година преподавам подобрените си знания е собствената ми академия tOuch.

През 2022 година постигнах третото място в световната класация за най-добър преподавател по лазерни процедури с Nd: Yag лазери, което ме изпъкна като един от водещите експерти в областта.

На момента съм студент по медицина, допълнително засилвайки моята експертиза и умения. Съм с най-голям и дълъг опит в България в обученията по отстраняване на татуировки и перманентен грим с лазери.

Очаквам ви в The House Beauty Salon, където с удоволствие ще ви помогна да постигнете вашите красиви и естетични цели. Благодаря ви за вниманието и доверието!

X