PHILASER – иновативна и безопасна технология за премахване на перманентен грим, татуировки и дерматологични несъвършенства!

0

Какво представлява PhiLaser?

PhiLaser със своя Q-switch лазер е технология предназначена за процедури за лечение и третиране на нежелани пигментации и дерматологични проблеми:

– премахване на нежелан перманентен грим, микропигментация и микроблейдинг;

– премахване на нежелани татуировки;

– лечение на кожни несъвършенства – разширени пори, белези, повърхностни бръчки и други;

– премахване на естествена пигментация, старчески петна, лунички, мелазма и други;

– значително общо подобряване на естетичния вид и здравословното състояние на повърхностния слой на кожата на лицето.

Какви са основните предимства на PhiLaser пред повечето технологии за премахване на перманентен грим и татуировки?

Създателите на PhiLaser са съчетали ефективност и безопасност, както при протичане на процедурите, така и през последващия период на възстановяване. Технологията е щадяща за кожата на клиентите и при правилно спазване на инструкциите за последваща грижа гарантира:

– кратка и безопасна процедура без възникване на отоци, травми или възпалителни процеси:

– видими резултати веднага след процедурата без образуване на корички, загуба на окосмяване или белези по третираната зона;

– напълно премахване на нежелания перманентен грим или татуировка в рамките на няколко процедури през период от 4 до 6 седмици;

– бърз възстановителен период, който позволява на клиентите да се върнат към нормален начин на живот 24 часа след процедурата.

 

Какво е препоръчително да спазваме преди премахване на нежелан перманентен грим и татуировки с PhiLaser?

На всички, които следва да се подложат на процедури за премахване на перманентен грим или татуировки се препоръчва да не се излагат на слънце 4 седмици преди процедурата. Третирането с лазер на кожа със скорошен слънчев загар може да доведе до обезцветяване или изгаряне.

За да си гарантирате максимално ефективни и безопасни резултати от процедурите по премахване на пигментация е необходимо за период от 20 дни преди третиране с PhiLaser да се ограничите от:

– употреба на козметични продукти с гликолова киселина и ретиниоиди;

– посещения на солариуми;

– употреба на автобронзанти или пигментиращи лосиони;

– прием на аспирин и витамин Е;

– прекомерно тютюнопушене;

Какво представлява процедурата за премахване на перманентен грим и татуировки?

Q-switch лазерът на PhiLaser е предназначен за употреба в козметичен салон от обучен специалист. Чрез лазерните импулси пигментните молекули се абсорбират от имунната и лимфната система, които постепенно ги изхвърлят от организма.

Лазерите функционират за наносекунди с кратки и много бързи светлинни импулси, за да се ограничи интензитета на цвета и евентуално увреждане на кожата. Процесът представлява изпращане на акустичен импулс, който локализира и разгражда пигмента. Използват се ултракъси лазерни импулси, които гарантират прецизност при локализиране на пигментните частици.

Бързината на третиране не позволява нежелана химична реакция, тъй като светлината се абсорбира от пигмента моментално. Високата скорост на нагряване на частиците увеличават значително ефективното разрушаване на пигментните молекули.

Процедурата продължава кратко – от 30 секунди до няколко минути, след които е необходимо специалистът да третира пациента със специален продукт, съобразен с технологията.

Как да се грижим за кожата си след процедура по премахване на перманентен грим, татуировки или друг вид пигментация?

Препоръчително е 48 часа след процедура върху третираната зона да се въздържате от:

– употреба на грим и козметични продукти;

– употреба на парфюм;

– мокрене;

– горещи вани и посещения в СПА центрове, басейни, плажове и други;

– излагане на пряка слънчева светлина;

– обилно изпотяване;

– поставяне на ленти, шапки, текстилни или други материали;

– контактни спортове;

– бръснене и епилация;

– посещения на солариуми;

 

Карбонов пилинг – технология за подмладена кожа с равен тен и блясък!

Какво представлява?

Карбоновият пилинг е уникална по рода си терапия, която влияе благотворно и ефективно, както на пигментни петна, лунички, мелазма и цялостно потъмняване, така и на несъвършенства от всякакъв тип – белези, неравности, разширени пори, повърхностни бръчки и други.

Технологията стимулира естествения синтез на колаген в кожата и отстранява натрупаните мъртви клетки. При употреба на PhiLaser за карбонов пилинг се използва специален карбонов гел, чийто частици абсорбират светлината на лазера и я насочват към проблемните зони. Чрез вакуума на уреда се отстранява вече обработения гел, който съдържа отстранените вредни вещества и мъртви клетки от кожата.

Ефектът от карбоновия пилинг е както моментален, така и отложен във времето. Няма възстановителен период и буквално минути след процедурата кожата придобива видим блясък и свежест, а порите са осезаемо стеснени. Карбоновата терапия е идеална за прилагане непосредствено преди важен официален повод, тъй като осигурява на кожата здрав и естетичен вид!

Отложеното действие на терапията с карбон е постепенно активизиране на синтез на колаген, повишена еластичност, естествено обновяване и подмладяване на кожата.

Препоръчителният брой процедури за максимален ефект е 4 с интервал от 2 седмици

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X